top of page
opleiding autisme
logo autismevriendelijk onderwijs

OPLEIDINGEN

VOOR PROFESSIONALS

IN SECUNDAIR / VOORTGEZET ONDERWIJS

Een opleiding van 'Autismevriendelijk Onderwijs' in jouw school?

 

Als leraar wil je een verschil maken voor elke leerling. Ook voor leerlingen met autisme. Je wilt lesgeven op een manier die aansluit bij de mogelijkheden en de noden van jonge mensen. Op een manier die ook past bij jouw didactische sterktes. Opleidingen, lezingen of workshops kunnen je daar bij helpen. Hieronder vind je het aanbod van opleidingen voor de doelgroep 'secundair / voortgezet onderwijs'.

 

Hoe lang duren deze opleidingen?

De sessies hieronder duren telkens ongeveer drie uur (tenzij anders vermeld). Daardoor kan je meerdere sessies combineren tot een volledige dag of meerdaagse training.

Is voorkennis vereist?

Voor de meeste sessies is een basiskennis van autisme zeker zinvol (tenzij anders vermeld). Daardoor kunnen we sneller tot concrete tips en strategieën komen tijdens de sessies.

Voor hoeveel deelnemers?

In principe is er geen maximum aantal deelnemers (tenzij anders vermeld). Het spreekt natuurlijk voor zich dat er in kleinere groepen makkelijker interactief gewerkt kan worden en oefeningen aan bod kunnen komen.

Hoeveel kost dat?

Dat hangt af van je gekozen duurtijd, het aantal sessies op één dag, de afstand tot je school ... Stuur vrijblijvend een berichtje via het contactformulier of info@autismevriendelijkonderwijs voor een offerte op maat!

bottom of page