top of page
wie is veerle vantorre autisme
logo autismevriendelijk onderwijs

WIE IS...

VEERLE VANTORRE

Over Veerle...

 

Veerle Vantorre studeerde af als logopediste. Na haar eerste werkervaring met mensen met spraak- en gehoorstoornissen, maakte ze kennis met autisme. Het onderwerp liet haar niet meer los. 20 jaar later kan ze terugkijken op heel wat ervaring zowel met kinderen als volwassenen met autisme. Ze werkte in scholen, in Centra voor Ambulante Revalidatie, in een kinder- en jeugd psychiatrie, steeds met mensen met autisme. Veerle sprak op congressen en gaf tal van opleidingen over autisme in Frankrijk, Nederland, Luxemburg en België. Ook werkte ze mee als schrijfster of redactrice aan enkele publicaties waaronder ‘Lifehacks voor meisjes met autisme’ en ‘Lifehacks voor vrouwen met autisme’.  

 

 

 

veerle vantorre
bgImage
veerle vantorre eigen praktijk

Begeleiding in eigen praktijk

Momenteel begeleidt Veerle als autismedeskundige kinderen en volwassenen met autisme in een eigen praktijk. Lesgeven over haar favoriete onderwerp doet ze nog steeds met hart en ziel. Of het nu aan ouders is of in scholen of bedrijven. Onderwerpen als ‘kleuters met autisme’, ‘communicatie van en naar mensen met autisme’ en ‘meisjes en vrouwen met autisme’, zijn op haar lijf geschreven. Haar grootste motivatie is het begrip voor autisme vergroten en concrete en pragmatische tips te delen om het leven van mensen met autisme te vereenvoudigen. 

Auteur / Redactrice 

Naast tal van artikels voor verschillende tijdschriften, werkte Veerle mee als schrijfster of redactrice aan enkele publicaties waaronder ‘Lifehacks voor meisjes met autisme’ en ‘Lifehacks voor vrouwen met autisme’.   

lifehacks voor vrouwen met autisme veerle vantorre
bottom of page